De school van Joris Kees Avan Constantijn Max Noud Rick Lars Jan Julius Félice Rosalie Anne-Fleur Julian Lyselore Louise Oyinda Ralph Willie Francesco Elena Lora

Word de beste versie van jezelf

Toekomstgericht onderwijs

Wat wil jij later worden?

Ieder kind heeft een talent of een passie. Wij willen dit talent vinden en zoeken hoe dit waarde heeft in de wereld van 2032. Het onderwijs van nu moet aansluiten om de snel veranderende wereld waarin onze kinderen zich bevinden.

Gepersonaliseerd onderwijs

Hoe wil je leren?

Ieder kind heeft aanleg om te leren, maar de manier waarop een kind leert,  is voor ieder kind anders. Samen gaan we ontdekken welke manier van leren het beste bij uw kind past. We dagen kinderen uit om het beste uit zichzelf te halen. Door ze te laten leren op de manier die past, willen we kinderen laten ervaren dat leren meestal leuk is. 

Individueel onderwijs

Wie helpt jou om te leren leren?

Ons team van een schooldirecteur, de juffen, de meesters, de plusjuffen, de hoogbegaafdheidspecialisten en de remedial teachers staat klaar om uw kind te begeleiden. Samen hebben wij een school ontwikkeld waar kinderen in een leuke veilige omgeving het beste uit zichzelf halen.